Ons planloze plan!

Waaaaaat gaan we eigenlijk doen?

  • We vliegen 14 november naar Bangkok.
  • We reizen waarschijnlijk door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja.
  • We willen 6 maanden blijven maar festivals waren ook best duur…
  • Chris komt ons waarschijnlijk een maandje vergezellen in Vietnam.
  • Somewhere along the way willen we Maud, Niels en Myron meeten!!!!

And last but not least nemen we geen mobiele telefoon mee,

whuuuuut,

ja echt…

Daar komt nog best wat bij kijken. Dat is ook één van de redenen dat wij deze website hebben gemaakt,

voor jullie!

Wij worden vrijwel onbereikbaar. Op snapchat, whatsapp en instagram hoef je ook geen berichten van ons te verwachten maar omdat jullie natuurlijk wel een beetje willen weten wat er allemaal in dat verre oosten gebeurt hebben we deze mooie oplossing bedacht.
We nemen namelijk wel een Ipad mini mee dus bloggen kunnen we daar wel! Ook nemen we 2 nokia’s en een camera mee, bellen en foto’s maken kan dus ook gewoon. We doen dit omdat we ook eens zonder een mobiele telefoon geleefd willen hebben. Niet zo afhankelijk zijn van een apparaat en écht daar zijn en niet half in Nederland.

Contact met ons opnemen is wel moeilijk maar niet onmogelijk, je kan ons natuurlijk altijd mailen en zodra we ons nieuwe nummer hebben (we vragen daar een nieuwe sim aan) zetten we die op onze super gave zelfgemaakte website!
Bellen is helaas duur maar jullie kunnen ons wel skypen via ons mailadres.
Zie contactgegevens 🙂

Met de voorbereidingen van deze gave trektocht zijn we nu hard bezig en is meer werk dan we dachten… Visa, inentingen, creditcards, buitenlandse rijbewijzen, backpacks regelen, goeie slippers, e-readers, nokia’s, reisverzekeringen afsluiten oh oh oh wat een gedoe. We zijn ook niet de meest voorbereide types dus visum moet nog aangevraagd worden en creditcard nog binnen komen, but no stress.

We hebben er super veel zin in maar vinden het ook lastig om al onze lieve vrienden en familie achter te laten. We love you en houden jullie ons op de hoogte van ons planloze plan.

XXX your favorite besties

4 gedachtes over “Ons planloze plan!

  1. Lieve schatjes! Wat een heerlijk initiatief deze website / blog. Écht fijn om hiermee een beetje op de hoogte te kunnen blijven van jullie planloze wel en wee. En…. eerlijk gezegd, nu de vertrekdatum dichtbij komt vindt ook ik het best wel een beetje spannend worden. Hoe dan ook, ik vindt jullie twee heel stoere avonturiers: maanden lang planloos en digitaal-arm rondreizen is toch wel een heel bijzonder goed plan! LOVE YOU !!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s